м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Як підготуватися до перманентного макіяжу


Як клієнту підготуватися до перманентного макіяжу?

Ось цей день настав і Ви записалися на процедуру до нас у студію. Багато клієнтів турбуються, які заходи їм вжити перед візитом, щоб бути повністю готовою до процедури, і це дуже правильно, адже процедура має низку нюансів, які треба врахувати. Особливої підготовки не потрібно, але необхідно знати деякі обмеження і особливості процедури, щоб результат від відвідування студії перманентного макіяжу був приголомшливий.
Брови. За 2 тижні до візиту не вискубуйте та не фарбуйте брови, щоб фахівець побачив та оцінив природні дані, видалив чи ні зайві волосинки, оглянув натуральний ріст волосся і вже, використовуючи ці дані, підібрав ідеальний варіант майбутніх брів.Щодо бажаного кольору татуажу, слід вказати, що спеціаліст сам чудово розуміє який колір Вам підійде, враховуючи відтінок волосся, піддон шкіри та контрастність рис обличчя і типажу в цілому. На етапі консультації, майстер і клієнт обумовлюють бажаний результат. Наприклад, дівчина віддає перевагу русявим відтінкам і хоче уникнути теплих тонів або, навпаки, бажає отримати колір у шоколадній палітрі - про це всім клієнти говорять на консультації перед самим процесом татуажу. Приносьте з собою косметику, якою Ви оформляєте брови, щоб продемонструвати бажані відтінки.
Очі. На процедуру татуажу очей треба прийти без нарощених вій, неможливо буде якісно пофарбувати війковий ряд, у разі наявності нарощених вій.Якщо носите лінзи, то принесіть із собою контейнер для зберігання або нову пару лінз, під час сеансу імплантації фарби, лінзи треба зняти. Заборонено робити татуаж повік за наявності запальних елементів у ділянці ока (ячмінь, кон'юнктивіт та ін.), а також після блефлопластику повік, раніше 3х місяців.
Губи. Губи повинні не мати кірочок і тріщин на момент процедури, тобто за кілька днів до призначеного візиту їх необхідно зволожувати/живити, зробити делікатний скраб. Заборонено робити татуаж у разі появи герпесу на губах, має минути щонайменше місяць після рецидиву, щоб ми могли внести пігмент у губи. Щоб визначитися з відтінком губ, ми рекомендуємо клієнтам знайти приклади кольору в інтернеті, використовуючи в пошуку "натуральний відтінок помади для губ", "натуральний колір помади", так саме помади, так Ви покажете, що саме хочете і що для Вас означає натуральний відтінок губ. Бо для деяких жінок - це холодні тони на кшталт курної троянди, а для інших більш ніжні персикові відтінки. Татуаж губ гоїться 3-5 днів, заборонено відвідувати стоматолога в цей період, бо треба буде відкривати широко рот, а це може пошкодити скоринки, що формуються, і пігмент заживе нерівномірно.
Ось таких рекомендацій слід дотримуватися, якщо Ви записалися на процедуру татуажу.До того ж слід враховувати загальні протипоказання до процедури татуажу, зазначені тут

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться на перманентний макіяжОбирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.