м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Перманентний макіяж Пігменти від Swiss Color


Swiss Color

Swiss Color - це міжнародна компанія з досвідом роботи у сфері перманентного макіяжу, мікроблейдингу та косметології, заснована у Швейцарії 2003 року Інгрід Брегенцер. Міжнародна штаб-квартира зараз розташована в місті Ангерберг, Австрія, звідки поставляється продукція в 65 країн світу і саме там проходило навчання Лілії 2024 року.
Чим Swiss color відрізняється від інших компаній на ринку?
⭐️ Висока якість продукції. Swiss Color використовує тільки найкращі інгредієнти та матеріали для виробництва пігментів. Всі пігменти та продукти Swiss Color відповідають суворим європейським стандартам безпеки і якості, що підтверджується численними сертифікатами та відповідністю регламентам ЄС.У перманентному макіяжі в країнах ЄС використання пігментів має відповідати регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). REACH встановлює суворі вимоги до хімічних речовин, що використовуються в різних продуктах, включно з косметичними продуктами, вказуючи, які речовини є безпечними, а які заборонені. Використання пігментів, які відповідають цим стандартам, гарантує, що матеріали, введені під шкіру під час процедури перманентного макіяжу, не містять токсичних або канцерогенних компонентів. Це особливо важливо, оскільки пігменти залишаються в організмі на довгий час, а тому безпека має бути гарантована виробником.

⭐️ Інновації та дослідження. Компанія постійно інвестує в дослідження та розвиток нових технологій і продуктів. Swiss Color регулярно оновлює свою лінійку продуктів, що гарантує сучасність підходу до процедури.
⭐️ Компанія на ринку вже 20 років, представлена більш ніж у 65 країнах світу. За роки роботи Swiss Color заробила відмінну репутацію серед професіоналів і клієнтів по всьому світу. Їй довіряють!

⭐️ Відмінний сервіс, який є бажання відтворити в нашій країні, перш за все - турбота про клієнта, про його здоров'я, і відмінний результат на роки. Пігменти не йдуть у небажані кольори та поступово виводяться з організму, так як і має поводитися якісний перманентний макіяж, який не стане зеленим і його доведеться видаляти.
Вирішивши зробити перманентний макіяж у нас у студії, Ви обираєте найкращий продукт і європейську якість. Безпека і турбота про своє здоров'я не менш важлива, ніж добре підібрана форма і техніка.

пудровые брови

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.