м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Інноваційна оптика для кращого результату


Досконалість в деталях

Сучасний підхід до процедури - робота майстра у бінокулярах ізраїльської компанії зі збільшенням у 5 разів гарантує, що кожна деталь буде помічена та татуаж буде викона ідеально.
Наші майстри, при виконанні процедури татуажу користуються такою надзвичайною оптикою, що дає великі переваги як і майстрам, так і клієнтам.
🔍Збільшення у 5 разів дозволяє виконувати процедури із більшою точністю, бачити усі нюанси під час імплантації пігменту. Особливого значення це збільшення при волосковому татуажі брів та при татуажі повік, оскільки обидві техніки потребують ювелірної точності у виконанні, найменше заглиблення у шкірі може призвести до небажаного результату та зміни кольору. Коли майстер бачить шкіру зі збільшенням, це виключає можливість таких помилок у роботі.
🔝Особливість цих бінокулярів полягає у тому, що кут демонстрації об'єкта складає 45 градусів, тобто фахівець зовсім не нахиляє шию та голову до клієнта, тримає постать прямо, попереджаючи дискомфорт у роботі при звичайній неправильній позі тіла. Ергономіка робочого процесу впливає на якість роботи у татуажі.
🤍Ми раді запропонувати вам сучасний підхід до татуажу, як запоруку найкращого результату та задоволення клієнтів.

пудровые брови

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.