м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Відмінність волоскового татуажу від пудрових брів


Красиво оформлені й акуратні брови - це один із найважливіших елементів жіночої зовнішності. Але не завжди вдається досягти бажаного ефекту за допомогою косметичних засобів, особливо, якщо волосся брів рідке або його форма не зовсім підходить. Саме для таких випадків підходить татуаж брів. Технік існує кілька, розглянемо відмінності між двома найпопулярнішими видами татуажу брів: волосковий татуаж і пудрове напилення.
Техніка
Обидва види татуажу брів виконуються за допомогою методу створення ряду пікселів. Однак, існує відмінність у тому, яким чином ці пікселі створюються. У разі волоскового татуажу майстер імітує ріст волосків на шкірі, створюючи малюнок, який неможливо відрізнити від справжніх волосків. При пудровому напиленні створюється ефект м'яких, підфарбованих тінями або м'яким олівцем брів.

Час виконання і вартість

За тривалістю виконання волосковий татуаж займає більше часу, ніж пудрове напилення. Техніка волоскового татуажу є більш ювелірною та копіткою, тому й ціна на неї вища, ніж на пудрове напилення. Однак, це компенсується тим, що результат волоскової техніки має більш натуральний і реалістичний вигляд. Волосковий татуаж має більш натуральний вигляд, тоді як пудрове напилення дає можливість досягти більш декоративного графічного ефекту. У першому випадку брови матимуть дуже природний вигляд, ніби виросли самі по собі. А в другому - можна створити більш яскраві брови, наприклад, для вечірнього макіяжу.
Тривалість "носіння"
Обидві техніки татуажу брів тримаються на шкірі однаково довго - близько 1,5-3 років. Після закінчення цього часу необхідне оновлення.

пудровые брови

Кому НЕ підійде волоскова техніка?
1. Якщо у Вас уже був до цього татуаж або мікроблейдинг і ще є видимі залишки. 2. дуже пориста жирна шкіра. У такому випадку залишок після загоєння буде невеликий і тонкий волосок зробити не вийде, він "розпливається на шкірі", після загоєння буде серпанок, а не видима лінія. У будь-якому разі, необхідно уточнити аспекти найкращого для вашої ситуації вибору техніки у фахівця. Чекаємо на процедуру у нас у студії на гіперреалістичні волоскові брови або на оксамитову пудру.

пудровые брови

Який тип перманентного макіяжу обрати:

Вам точно підійде волоскова техніка, якщо відсутні брови або свої дуже тонкі й рідкісні, тоді ми створимо новий реалістичний малюнок ідеальних брів; за тотальної алопеції брів унаслідок захворювання; за відсутності частини брови через травму - шрам на місці росту волосся. Якщо у Вас від природи гарні брови, але хочеться зробити їх контрастнішими, то пудрове напилення буде правильним вибором, ви отримаєте ефект як від фарбування брів фарбою (той ефект, що так люблять багато дівчат), тобто шкіра під волосинками фарбуватиметься, це додасть їм виразності.
Також у нас є послуга підбору форми онлайн, Ви надсилаєте фото, пишіть побажання за кольором і формою, а також добре буде, якщо надішлете фото, як ви робите макіяж брів самі. Офлайн консультація безкоштовна, онлайн платна 200 грн (контакти для зв'язку - вайбер телеграм Ватсап +380954505555)

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.