м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Відмінність волоскового татуажу від мікроблейдингу

Думка спеціаліста

Різниця в техніках перманентного макіяжу

Це часте запитання майстру від клієнтів, які ще не проводили процедуру перманентного макіяжу. По суті мета процедури одна, але техніки нанесення пігменту різняться. Під час вибору техніки професійний майстер завжди враховуватиме нюанси і бажаний результат, який ви хочете отримати. Мікроблейдінг виконується ручним методом, за допомогою спеціальної ручки маніпули і леза, з'єднаних в ряд голок від 7 до 22, лезом набирається пігмент, робиться мікро надріз в шкірі і фарба потрапляє в дерму. Досвідчений фахівець підкаже вам, що мікроблейдінг підходить тільки власницям сухої та нормальної шкіри, це пов'язано з тим, що леза мікроблейдінга представлені на ринку одним видом заточування, яке не підходить для роботи на жирній і пористій шкірі. Це означає, що краще довіряти тільки професійному майстру, з підтвердженою кваліфікацією і позитивними відгуками. Пам'ятаєте страшні історії про шрами від мікроблейдингу - це якраз результат невмілої роботи на жирній шкірі. Сама процедура може тривати до двох годин, виконується гранично акуратно, майстер вручну імітує фарбою вашу природну спрямованість волосся, лінію брови, наносячи барвник на потрібну глибину. Від правильності роботи залежить, як довго триматиметься результат, і як швидко пройде загоєння.

татуаж бровей волосковый киев

Волосковий татуаж - апаратний метод

Тепер про відмінність волоскової техніки. Волосковий класичний метод виконується апаратом (машинкою), наносячи низку крапочок одна з одною в лінію, створюючи волосок на шкірі. Для спрощеного розуміння, можна порівняти з нанесенням татуювання. Голка робить мікропроколи в шкірі і фарба "стікає" в шкіру, здебільшого апаратна волосинка виконується голкою 1ою. Тут дуже важливо враховувати на скільки професійним інструментом спеціаліст татуажу, скільки проколів за секунду може робити машинка, які пігменти використовують.

Така техніка підходить усім, ця особливість пов'язана з тим, що у волосковому апаратному методі, волосок створюється методам напилення, і ми можемо вибрати голку потрібної заточки для роботи з різними типами шкіри в тому числі і жирною. За допомогою волоскового Татуажу ми можемо створити волоски різної товщини, щоб вони були максимально схожі зі своїми натуральними, а мікроблейдінг створює тільки дуже тонкий волосок.

При вмілому виконанні обидві техніки застосовні в перманентному макіяжі, але найкраще довіртеся майстру, і він підкаже, яку саме техніку вибрати, з огляду на ваші побажання, тип шкіри і природний ріст волосся.

Чи є больові відчуття під час процедур?

Під час мікроблейдингу залежно від чутливості шкіри ви можете відчувати легкий дискомфорт, але болю і травми як такої немає, потрібен лише час на загоєння набряку, що пройде швидко, якщо дотримуватися рекомендацій. Волосковий татуаж також проходить без болю, оскільки використовуються анестетики і спеціальний гель.

Чекаємо Вас на особистій консультації, де ми підберемо ескіз майбутньої форми і колір.
Також у нас є послуга підбору форми брів онлайн, Ви надсилаєте фото, пишете побажання за кольором і формою, а також добре буде, якщо надішлете фото як ви робите макіяж брів самі. Офлайн консультація безкоштовна, онлайн платна 200 грн (контакти для зв'язку - Вайбер Телеграм Ватсапп +38099 450 55 55)

микроблейдинг бровей киев

Пудрові брови

Альтернатива декоративній косметиці. Візажист підбирає індивідуально форму і колір. Тепер про макіяж брів можна забути надовго.

Час: 120 minВартість: 4000 UAH

волосковый татуаж бровей киев

Татуаж брів

Татуаж або перманентний макіяж брів - метод мікропігментації шкіри. Як варіант для тих клієнтів, у кого є порожнечі, шрами в зоні брів, виражена асиметрія або просто хочеться додати густоти своїм бровам.

Час: 120 minВартість: 4000 UAH

татуаж губ киев

Міжвійова стрілка

Міжвійкова стрілочка, класичний варіант або стрілка з розтушовуванням? Не знаєш, що тобі підійде краще? Ми малюємо варіанти ескізу на консультації, а ти обираєш.

Час: 120 minВартість: 3000 UAH

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.