м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Татуаж на губах та герпес

Думка фахівця

Протипоказання, наслідки та профілактика

Татуаж губ - процедура, пов'язана з травматизацією шкірних покривів, тому за наявності будь-яких протипоказань варто відмовитися від процедури або відкласти її на якийсь час. Одне з головних питань, яким задаються потенційні клієнти салонів краси, чи можна робити татуаж при герпесі?Не варто впадати в паніку, виявивши у себе перші симптоми, адже статистика свідчить, що 90% дорослих є носіями вірусу. Він може тривалий час жити в людини безсимптомно, а в періоди зниження імунітету давати знати про себе. Вірусна інфекція, як правило, не виліковується. Контролювати її можна з допомогою застосування медичних препаратів, і навіть зміцнення імунітету.Якщо Ви, напевно, знаєте про наявність у себе подібної проблеми, рекомендується пропити курс протизапальних препаратів за тиждень до відвідування майстра з татуажу. Профілактика значно знижує ризик рецидиву під час відновлення.

Чи можна занести герпес після татуажу: спростовуємо помилки

Поширена думка, що в салоні можна підхопити вірус - це не більше ніж міф. При татуажі губ клієнт не заразиться вірусом, оскільки всі голки та витратні матеріали одноразові. Фахівець, який дорожчає репутацією, стежить за гігієною та технікою безпеки під час нанесення татуажу. Висипання можуть виникнути лише в тому випадку, якщо у людини в крові вже було виявлено герпес, а татуаж став своєрідним тригером для його рецидиву.

Як бути, якщо після процедури з'явився висип?

Найнадійніший спосіб - запобігти проблемі, ніж виправляти наслідки. Знаючи, що Ви є носієм вірусу, пройдіть протигерпесну терапію напередодні татуажу. Хто має призначати відповідні препарати?Юридично лише лікар має право призначати пацієнтові лікування. За фактом жодна людина, заражена вірусом, напередодні татуажу не записується на консультацію до дерматолога чи імунолога. У зв'язку з цим, отримавши загострення інфекції після татуажу губ, клієнти звинувачують майстра у некомпетентності, тому що він не призначив пігулки.Деякі фахівці з татуажу обговорюються про необхідність протигерпесної терапії, яку краще підбирати індивідуально з лікарем.

Як наявність висипів після процедури вплине на результат татуажу?

Після повного загоєння висипань на губах може залишитися непрофарбована бліда пляма, яка значно погіршує зовнішній вигляд татуажу. У такому разі буде потрібна корекція, що тягне за собою додаткові фінансові та тимчасові витрати.Майстри з татуажу студії краси L.makeup брали участь у семінарі професора Тетяни Святенко, лікаря дерматолога-косметолога найвищої категорії. Вона розкрила дерматологічні аспекти, пов'язані з татуажем губ (наявність родимок, папілом, вітіліго, герпесу). Також була отримана інформація про алгоритм дій спеціаліста під час зіткнення з тією чи іншою проблемою.Оскільки професії «Майстер з татуажу» не існує за КВЕДом, фахівці у сфері краси самостійно формують базу знань, щоб надати клієнту якісну послугу та захистити його здоров'я.

микроблейдинг бровей киев

Пудрові брови

Альтернатива декоративній косметиці. Візажист підбирає індивідуально форму та колір. Тепер про макіяж брів можна забути надовго.


Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

волосковый татуаж бровей киев

Татуаж брів

Татуаж або перманентний макіяж брів - метод мікропігментації шкіри. Як варіант для тих клієнтів, хто має порожнечі, шрами в зоні брів, виражена асиметрія або просто хочеться додати густоти своїм бровам.

Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

татуаж губ киев

Межвійова стрілка

Міжвійова стрілочка, класичний варіант чи стрілка із розтушовкою? Не знаєш, що тобі підійде краще? Ми малюємо варіанти ескізу на консультації, а ти вибираєш.

Тривалість: 120 minВартість: 1500 UAH

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.