м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Наскільки боляче робити татуаж губ

Думка фахівця

Вся правда про популярну процедуру!

Більшість сучасних жінок мають послугу перманентного макіяжу губ. Це практично, адже не потрібно замислюватися про щоденне нанесення помади, а губи завжди залишаються привабливими, з вираженим контуром та блиском. Основне питання, яке хвилює дівчат, - чи боляче робити татуаж губ?Процедура полягає у внесенні під верхній шар шкіри натурального барвника за допомогою апарата з найтоншою голкою. У студії краси L.makeup використовуються виключно сертифіковані витратні матеріали, що пройшли перевірку на якість, тому поява алергії у клієнтів виключена.

Татуаж губ: боляче чи ні?

Процедура перманентного макіяжу губ вважається найбільш чутливою, що абсолютно обґрунтовано, адже в області губ міститься безліч нервових закінчень.Якщо немає впевненості, татуаж губ – чи боляче, відгуки в інтернеті від тих, хто вже скористався послугою, допоможуть скласти загальну картину про відчуття під час сеансу. Проте не варто панікувати і відмовлятися від процедури, зіткнувшись із десятком негативних відгуків про хворобливість процесу.По-перше, кожна людина має різний больовий поріг: хтось відчує лише легкі поколювання без дискомфорту. Такі люди не нервують і навіть засинають під час сеансу під розслаблюючий звук працюючого апарату. Для клієнтів з низьким больовим порогом обов'язково передбачена аплікаційна анестезія, що передбачає поверхневе нанесення препарату для усунення больових симптомів.

Як заздалегідь зрозуміти, боляче робитиме татуаж губ чи ні:

    Зверніть увагу на здоров'я під час менструації. Якщо вона супроводжується болями, що усуваються лише пігулками, це привід робити анестезію.
    Згадайте, наскільки болючими є маніпуляції в кабінеті стоматолога і як швидко діє анестезія.
    Ви схильні до стресів, дратівливі, страждаєте безсонням і приймаєте близько до серця неприємності. Спокійні люди переносять процедуру татуажу легше.

Що робити, якщо у вас низький больовий поріг? Бажано за 1 годину до походу в салон випити знеболюючий засіб і довіритися майстру. Професіонал знає, як завдати перманентного макіяжу з мінімальним відчуттям дискомфорту. Якщо клієнт нервується і боїться наслідків, то великий ризик загострення герпесу. У періоди нервової напруги імунітет знижується і вірус починає посилено проявлятися. Докладніше про герпес і татуаж читайте тут.Процедура перманентного макіяжу в студії краси L.makeup пройде безпечно та комфортно, а результат неодмінно виправдає очікування.

микроблейдинг бровей киев

Пудрові брови

Альтернатива декоративній косметиці. Візажист підбирає індивідуально форму та колір. Тепер про макіяж брів можна забути надовго.


Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

волосковый татуаж бровей киев

Татуаж брів

Татуаж або перманентний макіяж брів - метод мікропігментації шкіри. Як варіант для тих клієнтів, хто має порожнечі, шрами в зоні брів, виражена асиметрія або просто хочеться додати густоти своїм бровам.

Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

татуаж губ киев

Межвійова стрілка

Міжвійова стрілочка, класичний варіант чи стрілка із розтушовкою? Не знаєш, що тобі підійде краще? Ми малюємо варіанти ескізу на консультації, а ти вибираєш.

Тривалість: 120 minВартість: 1500 UAH

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.