м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Як змінюється колір татуажу після загоєння?

Думка фахівця

Відповеді косметолога

При слові «татуаж», не у всіх з'являється асоціація з прекрасним довгостроковим макіяжем. На вулиці, у транспорті ми бачимо жертв невмілих майстрів тату, що потворюють обличчя жінок неправильно підібраною формою та кольором.Найпопулярніше питання перед процедурою татужа – «Мої брови не будуть синіми чи зеленими»?

Чому після процедури брови виходять зеленими/синіми?

Дивлячись на зміни зовнішнього вигляду, ставиться під сумнів компетентність спеціаліста. Основні причини спотворення:● Неправильно підібраний пігмент.● Не враховано особливості відтінку шкіри клієнта. Шкіра кожної людини відрізняється певним підтоном: сіруватим, жовтуватим. Цей фактор враховується при виборі пігменту для татуажу брів, оскільки епідерміс служить додатковим шаром у підсумковій передачі кольору.● Використання фарби надто глибоко, тому відтінок виявився надто холодним.Рекомендуємо звертатися тільки до досвідчених фахівців з перманентного макіяжу, уникаючи майстрів натільних тату. Останні пропонують зробити лицьовий татуаж, але ніхто не гарантує якісного результату. Нанесення лицьового перманента і натільного передбачає різну міру натиску на оброблювану ділянку. Майстри тату, які звикли сильно натискати на тіло, з аналогічною силою натискають на обличчя, що призводить до глибокого впровадження пігменту. Замість коричневого виходить сірий, блакитний або зеленуватий відтінок, оскільки капіляри дермального шару перешкоджають його нормальному прояву.

Червоні чи рожеві брови після татуажу: що робити?

Поширена ситуація, коли татуаж брів почервонів чи порозовів. Чому так трапляється? Причин кілька:● Неправильне визначення кольоротипу. Вибирається теплий тон, за аналогічного тону шкіри клієнта.● Змішення фарб різних брендів, що категорично заборонено. Витратні матеріали різних фірм відрізняються стійкістю: одні виводяться швидше, а іншим потрібно більше часу.●Вибрано неперевірені пігменти. Будь-яка компанія, що випускає фарби для татуажу брів, рекламує свій продукт як суперякісний. Виробники обіцяють збереження гарного відтінку до повторної процедури. Проте справжній професіонал досвідченим шляхом з'ясовує, які обіцянки відповідають дійсності, а який маркетинговий хід. Для цього достатньо проаналізувати роботу, що загоїлася, простежити колір через кілька років, коли клієнт приходить оновити татуаж брів.Враховуючи поширені помилки, віддавайте перевагу спеціалісту з досвідом, тому що він знає, яким продуктам варто довіряти. Будьте впевнені у збереженні кольору та відсутності небажаних трансформацій.Звертаючись до студії краси L.makeup, Ви отримаєте результат, який виправдає очікування. Ми не робимо зелених, синіх, червоних брів! Наші майстри – практикуючі візажисти. Вони розуміються на колористиці, тому підберуть необхідний колір з урахуванням всіх критеріїв.Якщо у Вас залишилися питання щодо процедури, дзвоніть 099-450-5555. Записуйтесь на БЕЗКОШТОВНУ консультацію та приходьте до нас!

микроблейдинг бровей киев

Пудрові брови

Альтернатива декоративній косметиці. Візажист підбирає індивідуально форму та колір. Тепер про макіяж брів можна забути надовго.


Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

волосковый татуаж бровей киев

Татуаж брів

Татуаж або перманентний макіяж брів - метод мікропігментації шкіри. Як варіант для тих клієнтів, хто має порожнечі, шрами в зоні брів, виражена асиметрія або просто хочеться додати густоти своїм бровам.

Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

татуаж губ киев

Міжвійова стрілка

Міжвійова стрілочка, класичний варіант чи стрілка із розтушовкою? Не знаєш, що тобі підійде краще? Ми малюємо варіанти ескізу на консультації, а ти вибираєш.

Тривалість: 120 minВартість: 1500 UAH

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.