м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Перманентний Макіяж Відгуки

Думка фахівця

Кому довірити свою красу?

Вибір майстра перманентного макіяжу – справа відповідальна, адже від цього залежить не лише результат роботи, а й здоров'я клієнта. Сьогодні сфера послуг рясніє пропозиціями щодо проведення косметологічних процедур. Потенційний клієнт насамперед орієнтується на відгуки в інтернеті та позитивні характеристики від знайомих, які залишилися задоволені перманентним макіяжем.

Перманентний макіяж, Київ-відгуки: як вибрати хорошого майстра?

Якщо ніхто з ваших подруг не робив татуаж або Ви нещодавно переїхали до Києва, скористайтесь порадами щодо вибору майстра перманентного макіяжу:

    Вивчіть інформацію про досвід роботи майстра. Довіритися можна спеціалісту з досвідом мінімум 2 роки. Не соромтеся попросити показати сертифікати про проходження курсів перманентного макіяжу, дипломи, документи про підвищення кваліфікації. Ви маєте повне право знати, хто обслуговує та який результат очікувати.
    Портфоліо. Уважно розгляньте роботи майстра з татуажу у соціальних мережах. У кваліфікованого спеціаліста портфоліо якісно оформлено, оскільки хороша реклама є запорукою залучення великої кількості клієнтів та формування у них довіри. Якщо якість представлених фотографій з будь-яких причин Вас не влаштовує, Ви можете звернутися до салону за зворотним зв'язком із проханням надати додаткові фото. Якщо запит протягом доби залишився без відповіді, можете сміливо викреслювати салон зі списку.

Докладніше про роботи. «Свіжі» фото татуажу не гарантують якісного результату після загоєння. Причин тому кілька: неправильно підібраний пігмент, у процесі нанесення перманентного макіяжу допущені технічні помилки (пробіли у фарбуванні або заглиблення у шкірі). Ці недоробки стануть очевидними через місяць після процедури татуажу.Найбільш об'єктивно картину відбиває відео. Його складніше обробити у фотошопі, тому приховати недоліки не вдасться. Вивчіть відгуки. Не полінуйтеся відкрити якнайбільше сайтів-відгуків з метою ознайомлення як з позитивними, так і негативними рецензіями.Оцініть обслуговування заочно. Зателефонуйте до попередньо обраного за запитом «татуаж, Київ-відгуки» салону. Запишіться на консультацію до майстра. Потрапивши на прийом до спеціаліста з перманентного макіяжу, зверніть увагу на тривожні дзвіночки, які не потрібно ігнорувати:● Майстер не запитує про можливі протипоказання до здійснення процедури, запевняючи, що вона на 100% безпечна. Професіонал, виявивши наявність обтяжливих факторів, відмовиться від перманентного макіяжу.● Щоб заощадити, Вам пропонують обійтися без анестезії. Больовий поріг у людей різний, і якщо клієнт сіпатиметься від болю, результат його засмутить.● На панелі представлено не більше 5 кольорів. А природний ефект досягається за рахунок наявності на палітрі кількох десятків відтінків.Студія краси L.makeup цінує свою репутацію, саме тому 90% наших клієнтів приходять до нас завдяки «сарафанному радіо»: за відгуками подруг, наочно споглядаючи результат. Ви не знайдете відредагованих фото перманентного макіяжу - лише реальні рекомендації задоволених клієнтів.

микроблейдинг бровей киев

Пудрові брови

Альтернатива декоративній косметиці. Візажист підбирає індивідуально форму та колір. Тепер про макіяж брів можна забути надовго.


Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

волосковый татуаж бровей киев

Татуаж брів

Татуаж або перманентний макіяж брів - метод мікропігментації шкіри. Як варіант для тих клієнтів, хто має порожнечі, шрами в зоні брів, виражена асиметрія або просто хочеться додати густоти своїм бровам.

Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

татуаж губ киев

Міжвійова стрілка

Міжвійова стрілочка, класичний варіант чи стрілка із розтушовкою? Не знаєш, що тобі підійде краще? Ми малюємо варіанти ескізу на консультації, а ти вибираєш.

Тривалість: 120 minВартість: 1500 UAH

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.