м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Чи можна Вам робити татуаж?


Чи можна робити татуаж? Протипоказання до процедури.

Процедура татуажу інвазивна, тобто з порушенням шкірного покриву шкіри, впровадженням хімічної речовини органічного або неорганічного походження в дермальний шар шкіри.
Інвазивна процедура (від новолатинського invasivus; від invado - "входжу всередину") - медична процедура, пов'язана з проникненням через природні зовнішні бар'єри організму (шкіра, слизові оболонки). Прикладом найпростішої інвазивної процедури є будь-яка ін'єкція, найскладнішою — хірургічна операція.
Тому, перед тим як записуватись на процедуру татуажу, будь ласка, прочитайте уважно протипоказання. Спочатку здоров'я, потім косметичні покращення!

татуаж противопоказания

🔹️Вагітність та годування груддю. Медичних досліджень, що тату якимось чином впливають на дитину, не проводилося, тому вважати таку процедуру повністю безпечною не можна.🔹️Епілепсія, діабет 1го типу, гемофілія або будь-яке захворювання у тяжкій формі. Тільки з дозволу профільного лікаря.🔹️Прийом препаратів Аккутан, Ретін А - місцеві стероїдні препарати стоншують шкіру. Чи можна робити татуаж залежить від стану шкіри, висновок дає дерматолог.🔹️Пацієнт проходить медикаментозний курс, який зачіпає дермальний шар шкіри. Наприклад, плазмотерапія, курс мезотерапії. Закінчіть вплив на шкіру і потім зробимо татуаж. Інакше пігмент може просто якісно не прижитися.🔹️Прийом антикоагулянтів - кроворозріджувальних препаратів може погіршити приживаність пігменту та термін загоєння татуажу.🔹️Наявність аутоімунного захворювання. Використання стороннього тіла, а пігмент є таким, може спровокувати імунну відповідь організму загостренням захворювання. Тільки в стані ремісії та з дозволу ревматолога.🔹️Онкологія в період медикаментозного лікування. Тільки в ремісії та з дозволу лікаря.🔹️Татуаж повік не робиться при глаукомі.🔹️Герпес у стані загострення категорично виключає татуаж губ. Якщо у Вас у крові є герпес, то перед процедурою лікар повинен призначити курс протигерпесної терапії, щоб зменшити ймовірність рецидиву в період загоєння татуажу.🔹️Схильність до келоїдних та гіпертрофованих утвореннями.Якщо Ви все ж таки вирішите робити татуаж, слід зробити пробний тест, щоб подивитися як шкіра буде реагувати на такого роду травматизацію.🔹️Прищики, алергічні висипання, подразнення шкіри в зоні татуажу виключають можливість внесення пігменту до цієї зони. Шкірі треба зажити щонайменше 1 місяць у зоні травматизації, та був вже імплантувати пігмент.🔹️Після операції на очах необхідно 6 міс для реабілітації, перш ніж робити татуаж повік.🔹️Виключити Ретин-А та ретиноли 7 днів до процедури татуажу та 30 після. Цим ми виключимо передчасне потьмарення пігменту.🔹️Шрами в зоні татуажу. 1 рік необхідно відновлення шкіри перед татуажем.

Якщо у Вас залишилися сумніви, чи можна робити таку процедуру, проконсультуйтеся з сімейним лікарем, щоб уникнути небажаних наслідків після процедури.

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.