м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Як доглядати татуаж після процедури


Як доглядати татуаж після процедури
Рекомендації

Пост догляд за татуажем дуже важливий, якщо знехтувати та порушити правила, то пігмент приживеться нерівномірно і бажаного ефекту Ви не отримаєте.
Догляд:
Через годину після процедури необхідно протерти шкіру ватним диском, змоченим Хлоргексидином. Цим ми видаляємо сукровицю, що може виділитися на поверхні шкіри, щоб скоринка формувалася тоненька і загоєння пройшло швидше та комфортніше.
При загоєнні формується скоринка, яка самостійно відлущиться через 5-7 днів. Суха шкіра загоїться довше, жирна швидше. Повіки та губи гояться 4-5 днів, брови 5-7.Дуже важливо, щоб скоринка відпала сама, якщо відірвати, розмочити водою, зняти під час демакіяжу, то пігмент відійде разом із скоринкою і буде пляма без пігменту там.Весь процес загоєння зону татуажу не мочити, вмиватися уникаючи цих ділянок. Якщо під час миття голови вода потрапить на татуаж, промокніть цю зону сухою серветкою, осушивши шкіру.Кожному клієнту видається піст доглядовий крем, який на губи наноситься 3-5 разів на день весь період загоєння, не брови при сухій шкірі 2 рази на день, при нормальній, комбінованій і жирній 2 рази на день тільки, коли татуаж, що гояться, почне тягнути шкіру навколо, лущитися, це відбувається на 3-4 день. Повіки гояться без додаткових коштів. Тільки при чутливій, судинній шкірі в зоні повік, за рекомендацією майстра, необхідно наносити гідрокортизонову очну мазь 2 рази на день 1-3 дні.

Как ухаживать за татуажем после процедуры,. Рекомендации.

Весь період загоєння забороняється:

● Відвідувати сауну, басейни, інтенсивно займатися спортом (тільки помірні навантаження на кшталт йоги, пілатесу, ходьби)● Чисати, здирати скоринки.● Приймати процедури у косметолога: масаж, пілінг, чищення, ін'єкції. Ін'єкції ботоксу не заборонено.● Наносити декоративну косметику на зону введення пігменту.● 2-3 тижні після процедур засмагати. Якщо перебування на сонці неминуче, захищайте обличчя капелюхом і кремом з УФ захистом +50.

❗Важливо

    В середньому процес загоєння займає 1 міс.: 7 днів на формування та сходження скоринки та решта часу пігмент проявляється у шкірі.
    Відразу після сходження скоринки колір буде виглядати світлішим, це нормально не варто панікувати, що пігмент не прижився або занадто світлий. Оцінити результат можна буде за місяць після процедури.
    Процес загоєння у всіх індивідуальний, оскільки пов'язаний з імунною відповіддю організму на запровадження фарби під шкіру. В одних залишок більший, в інших менше, тому що організм виштовхує фарбу, як стороннє тіло. У середньому 80% кольору залишається.
    Через місяць після процедури Ви оцінюєте результат і якщо потрібна корекція, записуйтесь на 45-90 день після процедури. Якщо Вам до 30 років, корекцію можна робити через 45 днів, якщо старше, то тимчасовий проміжок збільшується. Формула, за якою вважають термін регенерації тканин: вік + 10 = за стільки днів треба прийти на корекцію.
    Корекція оплачується окремо – 50% вартості процедури.
    Корекція виконана пізніше 3-х місяців оплачується як оновлення (80% від ціни прайсу).
    Якщо ще залишилися питання, дзвоніть запитуйте! Правильний догляд за татуажем після – 50% успіху шикарного результату.

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.