м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Як видалити татуаж швидше

Частина 1

10 практичних порад

У нашій країні татуаж набув широкого поширення ще в 90-х роках. Проте рівень майстрів та робіт був далеким від сучасного рівня послуг перманентного макіяжу. Ми всі пам'ятаємо брови в стилі Дракула та губи з фіолетовим обведенням. Роками ці "шедеври" перекривали, шар за шаром ущільнюючи колірний прокрас. Мода на перманентний макіяж змінилися, сьогодні жінки хочуть зробити пудрові брови або акварельні губи, пріоритет відданий природності. У зв'язку з бажанням прибрати з лиця німодний татуаж або просто невдалий татуаж, збільшився попит видалення татуажу. Київ пропонує великий вибір центрів, спеціалізацією яких є видалення татуажу та тату. Широко відомо, що лазерне видалення тату неможливе без лазера Nd Yag Q-Switched. Апарат довів свою ефективність та безпеку.
Лазерне видалення татуажу та тату в студії Lmakeup проводиться саме на такому апараті.
Вдавшись до допомоги неодимового лазера, клієнт повинен розуміти, що це довгий шлях і за одну процедуру абсолютне лазерне видалення зробити неможливо, процедура виконується один раз на 6-8 тижнів, для хорошого результату може знадобитися більше 5-ти відвідувань спеціаліста і загальний час видалення може зайняти більше року. Бажання прискорити процес та видалити татуаж швидко обґрунтовано та зрозуміло.

Чи існують додаткові способи та правила, як видалити татуаж швидше?

Так, і я хочу поділитись цими рекомендацями. Як відбувається лазерне видалення татуювання? Лазер діє пігмент, розриває його зв'язку на дрібні частки. Потім макрофаги (клітини імунної системи) поглинають дрібні частинки пігменту і направляють його в лімфатичну систему. Від продуктивності роботи лімфатичної системи залежить швидкість видалення фарби. Ще один важливий фактор, що впливає на цю швидкість - близькість розташування лімфатичних судин і вузлів до зони впливу світловим променем, їх активність - чим ближче вони розташовані, їх більше і вони активніші - тим краще імунна відповідь клітин. Наприклад йти татуювання в області грудей буде швидше, ніж на кистях рук.

Що робити?

    Пити більше води. Вода виводить роздроблені частинки пігменту, виконує дренажну функцію;
    Підтримуйте високий імунітет. Стан імунної системи безпосередньо пов'язаний зі швидкістю ходу процедури лазерного видалення татуажу. Чим вищий імунітет у людини, тим швидше піде процес виведення фарби під час процедури лазерного видалення тату. Здоровий спосіб життя – хороша основа для міцного імунітету. Звідси висновок - дбайте про своє здоров'я та видалення тату відбудеться швидше;
    Фізична активність. Щоб розбита лазерним променем, фарба швидше виходила з тіла, необхідно забезпечити рух лімфи в організмі. Лімфатична система, як відомо, є частиною системи кровообігу людини. Важливо посилити кровообіг у тілі між сеансами лазерної терапії. Вибір за Вами - біг, функціональний тренінг або будь-яка фізична активність у досить високому темпі, один раз на день, щонайменше 4 рази на тиждень дають хороші результати у прискоренні видалення;
    Масаж та самомасаж. Потрібно збільшити кровообіг у тій ділянці тіла, де проводилася процедура. Ознайомтеся з основами лімфодренажного масажу або запишіться на процедуру професійного масажиста. Прекрасно підійде пресотерапія. Ваша мета - рухати лімфу від місця, де було лазерне видалення тату у напрямку розташування лімфатичних вузлів;
удаление татуажа ремувером киев

Видалення татуажу ремувером

Якщо ти вже маєш старий татуаж, але ти їм незадоволена, ми займаємося виправленням та видаленням невдалих робіт ремувером. Який саме метод визначить майстер особистої консультації.

Тривалість: 30 minВартість: 1000-1500 UAH

удаление татуировок лазером

Видалення татуювань

Безболісне видалення старих татуювань за новою методикою неодимовим лазером. Пройди індивідуальну консультацію у спеціаліста або тест для визначення кількості сеансів.

Тривалість: 30 minВартість: 1500-2000 UAH

удаление татуажа бровей киев

Видалення татуажу брів

Якщо ти вже маєш старий татуаж, але ти їм незадоволена, ми займаємося виправленням та видаленням невдалих робіт лазером. Який саме метод визначить майстер особистої консультації.

Тривалість: 30 minВартість: одна 1000 UAH

До і після

Gallery image

Результат після 2х сеансів лазерного видалення

Gallery image

Результат після 6ти сеансів лазерного видалення

Gallery image

Результат після 2х сеансів лазерного видалення

Gallery image

Результат після 2х сеансів лазерного видалення

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.