м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Виправлення татуажу брів

Думка фахівця

Як видалити сині, зелені, рожеві брови та інші «шедеври».

Питання як виправити невдалий татуаж хвилює багатьох жінок, пудрові та волоскові брови поставили тренд на природність та натуральність. Перманентний макіяж сьогодні - це природні відтінки, акцент на гарну форму, підкреслену в техніці мікропігментування умілим майстром.
Деякі клієнти люблять яскравіше і запит надходить на декоративніший ефект, але в більшості випадків в Києві віддають перевагу натуральному татуажу.

Що робити, якщо вже є перманентний макіяж на обличчі і потрібна корекція татуажу?

Причин цього може бути кілька:
● Неправильно підібрана форма. Брови будиночком або дивні коми - у такому разі корекція татуажу брів неминуча.Підбір форми одна із найважливіших етапів спеціаліста. Кожна особа індивідуальна і не має стандартних шаблонів і схем для відтворення ескізу. Майстер має бути перш за все візажистом і «відчувати» обличчя. Гармонія - ось головний критерій для підбору ідеальної форми.
● Неправильно підібраний колір. Рожеві, фіолетові, сині та зелені, які кольори не виправляли в Lmakeup_studio.Ця помилка зустрічається, коли були порушені принципи колористики - при підборі пігменту, що фарбує, не враховано тон шкіри жінки; фарбу було введено занадто глибоко, поверхнево чи нерівномірно; неякісний пігмент, який після загоєння або згодом змінює відтінок у небажаний.Найпоширеніша і складна причина - це занадто глибоко введений пігмент, що фарбує, що виглядає сірим, синім, зеленим, не йде з дерми самостійно через кілька років.
● Освітлення кольору з часом також є частою причиною звернення клієнтів.Цей випадок можна назвати ідеальним, молекули барвника виводяться клітинами імунної системи, це призводить до потьмяніння кольору, а потім повністю виходить з організму людини.Однак не в жодному разі можна виправити татуаж, за рахунок корекції кольору або форми. Непоодинокі випадки в нашій практиці, що роботу попереднього майстра неможливо виправити, а спочатку слід видалення татуажу, а потім нова процедура.

Яким способом краще видалити татуаж?

Відповідь на це питання вам підкаже майстер на особистій консультації або в онлайн форматі, але одразу, без видалення, ми можемо зробити виправлення татуажу, якщо ВСІ 3 критерії відповідають:

    Нова робота перекриватиме старий татуаж;
    Якщо в шкірі не дуже багато пігменту, немає зайвої густини в покритті;
    Поверхня шкіри не травмована, немає рубцевих утворень.

Виправити завжди складніше, ніж зробити нову роботу на чисту шкіру, тому робота з виправлення на 20% дорожча від звичайної ціни. Клієнтам, яким потрібна корекція перманентного макіяжу, ми просимо повідомляти про це під час запису на процедуру, щоб оцінити чи зможемо ми перекрити його або спочатку лазерне видалення або видалення ремувером.
При записі онлайн діє знижка 10%, заповніть форму зараз та отримай знижку.

микроблейдинг бровей киев

Пудрові брови

Альтернатива декоративій косметиці. Візажист підбирає індивідуально форму та колір. Тепер про макіяж брів можна забути надовго.


Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

волосковый татуаж бровей киев

Татуаж брів

Татуаж або перманентний макіяж брів - метод мікропігментації шкіри. Як варіант для тих клієнтів, хто має порожнечі, шрами в зоні брів, виражена асиметрія або просто хочеться додати густоти своїм бровам.

Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

татуаж губ киев

Міжвійова стрілка

Міжвійова стрілка, класичний варіант чи стрілка із розтушовкою? Не знаєш, що тобі підійде краще? Ми малюємо варіанти ескізу на консультації, а ти вибираєш.

Тривалість: 120 minВартість: 1500 UAH

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.