м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Як роблять пудрові брови

Відповіді на популярні питання

Пудрові брови: що це таке та в чому відмінність від класичного татуажу?

Багато хто з Вас напевно хоч раз користувався послугою перманентного макіяжу. Але далеко не всі знають про існування різних методик нанесення татуажу. Однією з таких сучасних методик є пудрове напилення.Для тих, хто не знає, що таке пудрові брови, ми намагатимемося пояснити доступною мовою. Це різновид перманентного макіяжу, який відрізняється від класичного татуажу використанням кількох відтінків. Майстер за допомогою інструменту наносить невеликі точки різними пігментами, що є сумішшю відтінків від світло-русого до чорного. Кожному клієнту пудрове напилення підбирається індивідуально.

Пудрове напилення брів: як роблять і який результат?

Перш ніж дізнатися, як роблять пудрові брови, Вам знадобиться консультація спеціаліста. Він визначить Ваш типаж, підбере потрібну густоту, товщину, колір. Обов'язково враховуються побажання клієнта. Не нехтуйте попередньою консультацією і не ведіться на хитрощі несумлінних майстрів, що обіцяють ідеальний результат, не бачачи дівчину в очі. Тільки після узгодження всіх робітників можна приступити до роботи і досягти очікуваного ефекту.

Давайте розберемося, з яких етапів складається процедура пудрового напилення:

    Очищується та дезінфікується шкіра.
    Видаляється зайвий волосяний покрив, брови коригуються під необхідну форму, яка буде заповнена пігментом. На цьому етапі майстер може запропонувати клієнту анестезію, оскільки без неї люди з низьким больовим порогом відчувають невеликий дискомфорт.
    Робиться ескіз, промальовується форма, приділяється увага проблемним зонам.
    Вибраним кольором заповнюється простір між волосками. Як правило, для більш гармонійного вигляду вибирається фарба на кілька тонів темніша за натуральний колір.

На те, як довго носитимуться пудрові брови, впливають кілька факторів. Наприклад, у жінок зрілого віку, а також власниць сухої шкіри, пудрові брови протримаються довше. Рекомендуємо утриматися від пілінгів та масажів, оскільки вони сприяють швидкому сходження пігменту. Любителькам соляріїв та спортазалів доведеться прийти на повторну процедуру пудрового напилення раніше за інших. У середньому із пудровими бровами Ви зможете ходити від 1 до 3 років.

Як відбувається загоєння після процедури?

Ввівши в інтернеті запит «пудрові брови – загоєння», відгуки будуть різні. Не лякайтеся, якщо хтось напише, що відразу після процедури з'явився невеликий набряк і навіть може виділятися сукровиця. Це нормальна реакція шкіри травмування. Набряк зійде протягом 1 години після процедури, а для усунення сукровиці достатньо протирати ділянку шкіри ватним диском, змоченим хлоргексидином.Процес реабілітації у кожного клієнта індивідуальний, в середньому шкіра гоїться через тиждень. Про всі заходи безпеки та правила догляду за бровами Вас проінформує майстер.Тепер Ви знаєте, що означає пудрове напилення брів і як здійснюється процедура. Звертайтеся до студії краси L.makeup, де працюють найкращі фахівці в галузі перманентного макіяжу. З нами Ви переконаєтесь, що краса не вимагає жертв!

микроблейдинг бровей киев

Пудрові брови

Альтернатива декоративній косметиці. Візажист підбирає індивідуально форму та колір. Тепер про макіяж брів можна забути надовго.


Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

волосковый татуаж бровей киев

Татуаж брів

Татуаж або перманентний макіяж брів - метод мікропігментації шкіри. Як варіант для тих клієнтів, хто має порожнечі, шрами в зоні брів, виражена асиметрія або просто хочеться додати густоти своїм бровам.

Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

татуаж губ киев

Межвійова стрілка

Міжвійова стрілочка, класичний варіант чи стрілка із розтушовкою? Не знаєш, що тобі підійде краще? Ми малюємо варіанти ескізу на консультації, а ти вибираєш.

Тривалість: 120 minВартість: 1500 UAH

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.