м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Чи боляче робити татуаж очей

Думка фахівця

Чи боляче робити татуаж очей? Забудьте про стереотипи: краса не вимагає жертв!

Татуаж очей - сучасний і зручний спосіб кожен день бути на висоті, не проводячи мінімум півгодини в день перед дзеркалом за нанесенням макіяжу. Однак наважитися на таку процедуру може далеко не кожна дівчина. Потенційних клієнтів насторожує питання: чи боляче робити татуаж очей?

Розвінчуємо міфи про болючість нанесення міжвікового татуажу

Варто відзначити, що рівень больових відчуттів для кожної людини є індивідуальним. Це від фізіології, компетентності майстра, наявності анестезії та інших. Довіра між клієнтом та спеціалістом – найважливіший аспект успішного проведення татуажу. Негативні відгуки на різних форумах про болючість нанесення перманентного макіяжу, насамперед, пов'язані з візитом до непрофесійного майстра, який у своїй роботі використовує неналежне обладнання та не дотримується техніки безпеки. Неправильно підібраний або слабкий анестетик часто є причиною хворобливих відчуттів. Записуючись на татуаж очей у студію краси L.makeup, Ви можете не сумніватися у кваліфікації спеціалістів та наявності професійного обладнання, а також дотриманні всіх норм гігієни. Ви не зазнаєте жодного дискомфорту, оскільки ми використовуємо 3-ступінчасту анестезію:

    Перший етап. Відбувається під час підготовки. Анестетик наноситься на цілісний шкірний покрив..
    Другий етап. Анестетик вводиться у процесі нанесення татуажу.
    Третій етап. Анестезуючі краплі для прасування використовуються при гіперчутливості клієнта і використовують під час процедури татуажу. Вони розслаблюють очі та знижують гіперчутливість.

Аплікація знеболювального препарату здійснюється у місці внесення пігменту. Оскільки на повіках розташовується величезна кількість нервових закінчень, цей вид анестезії найбільш актуальний при татуажі очей.

Розвінчуємо міфи про болючість нанесення міжвікового татуажу

Перманентний макіяж повік робиться дуже делікатно, голка входить під шкіру неглибоко, відповідно ризик травматизації та набряклості мінімальний. Отже, незначне пошкодження шкірних покривів зберігає комфорт під час татуажу та після нього.Що ще потрібно знати про перманентний макіяж:● контактні лінзи перед походом до майстра необхідно зняти;● процес виконується при закритому повіку, тому голка не зможе травмувати око;● клієнт із майстром постійно ведуть діалог, і при появі будь-яких неприємних відчуттів анестетик наноситься повторно.Більшість відвідувачів при нанесенні татуажу спокійно сплять, поки майстер працює над наведенням краси, деякі можуть відчувати незначне поколювання.Тепер Ви знаєте, чи боляче робити міжвіковий татуаж, і сміливо можете записуватися на процедуру краси в студії L.makeup.

микроблейдинг бровей киев

Пудрові брови

Альтернатива декоративній косметиці. Візажист підбирає індивідуально форму та колір. Тепер про макіяж брів можна забути надовго.


Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

волосковый татуаж бровей киев

Татуаж брів

Татуаж або перманентний макіяж брів - метод мікропігментації шкіри. Як варіант для тих клієнтів, хто має порожнечі, шрами в зоні брів, виражена асиметрія або просто хочеться додати густоти своїм бровам.

Тривалість: 120 minВартість: 2500 UAH

татуаж губ киев

Міжвійова стрілка

Міжвійова стрілочка, класичний варіант чи стрілка із розтушовкою? Не знаєш, що тобі підійде краще? Ми малюємо варіанти ескізу на консультації, а ти вибираєш.

Тривалість: 120 minВартість: 1500 UAH

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.