м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

м. Київ Проспект М. Бажана 17 Офіс 10 

+38 099 450 55 55

Чи можна пити каву перед татуажем

Мнение специалиста

Порада спеціаліста з перманентного макіяжу.

Кава, ароматна насолода. Чи є заборона вживати цей підбадьорливий напій перед процедурою? Існує думка, що не можна, оскільки кава розширює судини та розріджує кров, що сприяє більшій кровотечі під час сеансу татуювання. Це справді так, але для деяких пацієнтів це безпечно і не має значної кровотечі під час імплантування фарби під шкіру, навіть коли дівчина пила каву безпосередньо перед візитом. Проте для деяких клієнтів це буде фактором, що погіршуватиме проведення процедури, особливо якщо це зона губ та повік - ці зони кровоточать найбільше, натомість пудрові брови та волосок взагалі майже "по сухому" йде.
Так, ми можемо використовувати препарати, що зменшують виділення крові, наприклад, адреналін, він звужує судини та призупиняє кровотечу, проте такі препарати роблять шкіру жорсткішою, що погіршує прокол голкою, а це призводить до зайвої травматизації шкіри та знову спричиняє кровотечу. За загальним правилом, що більше виділяється кров під час процедури, то більша імунна відповідь організму на внесений пігмент, що сприяє "виштовхуванню" молекул фарби зі шкіри.
Фарба для татуажу є чужорідною сполукою для нашого організму, й імунітет, що відповідає за цілісність, стоїть на варті й не впускає чужинців, а в разі заподіяння більшої травматизації, більший захист і запускається, а це призводить до того, що імплантований пігмент виводиться через лімфатичну систему нашим розумним організмом, а значить, загоєний результат буде гіршим. Компанії з виробництва пігментів для татуажу застосовують всі наукові знання і хитрощі, щоб ввести в оману організм і забезпечити максимальний залишок при загоєнні татуажу. Однак, я НЕ РЕКОМЕНДУЮ пити каву за 2-3 години до візиту, бо ми не здаємо хімічний аналіз крові і не знаємо який стан здоров'я Ви маєте - який рівень тромбоцитів, кров'яного тиску та інші медичні показники, тому краще перестрахуватись і відмовитись він кофеїну. Також під впливом кофеїну нервова система стає більш збудженою і спокійно лежати під час процедури буде важко. Натомість краще нервову систему не стимулювати, а навпаки, заспокоювати, тож я й пропоную клієнтам чай із ромашки чи м'яти, що, своєю чергою, розслабляє та зменшує больові відчуття під час процедури. До речі, є інші чинники, які справді впливають на більш значне виділення крові, - приймання кроворозріджувальних препаратів та розацея шкіри.
Заборонено також відвідувати тату-салони, коли ти приймаєш антибіотики і краще це робити не під час менструації - ми маємо зробити найкращі умови для імплантації пігменту та загоєння: я гарно фарбую, а Ви надаєте найкрутіший матеріал для цього - своє здорове та належним чином підготовлене тіло. Татуаж - це непростий біохімічний, медичний та естетичний проєкт, тож ставимось до цього відповідально, щоб досягати найкращих результатів разом. Питання, як виправити невдалий татуаж, хвилює багатьох жінок, пудрові та волосковие брови задали тренд на природність та натуральність. Перманентний макіяж сьогодні - це природні відтінки, акцент на красиву форму, підкреслену в техніці мікропігментування вмілим майстром.
Деякі клієнти люблять яскравіше і запит надходить на більш декоративний ефект, але в більшості випадків татуаж Київ віддає перевагу натуральному.

Записатися на перманентний макіяж

Запишіться за передоплатою та отримайте знижку 10%Обирайте PRO або ТОП-Майстер

Залиште заявку і ми узгодимо з вами зручний час

Дякуємо!

Ми отримали Ваше повідомлення і зв'яжемося з Вами якнайшвидше.

Can't send form.

Please try again later.